Adaköy Ateş Sarıbal İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda, mükemmel bir dünya için kendini ve toplumu sürekli geliştiren idealist ve özgür bireyler yetiştirmek. Okulumuzu, bilimsel ve sportif alanda başarılı öğrenciler yetiştirerek, çevremizde güvenilir, eğitim kalitesiyle örnek duruma getirmek. Bütün personelimizi, okulumuzda çalışmaktan; her öğrenciyi bu okulda okumaktan zevk alır duruma getirmek. Okulumuzda herkesin, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışması, kendini yenileyip geliştirmesini sağlamak.

Misyon: Türk Milli Eğitimi’nin amaçları doğrultusunda, sevgi, saygı ve güven ortamı içerisinde, çevresine ve ülkesine karşı sorumluluklarının bilincinde, araştıran, sorgulayan, gelişime açık, bilimselliğe önem veren; toplumun beklentilerine ayak uyduracak, ülkemizi geleceğe taşıyacak, dürüst, çalışkan, kendisine güvenen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.50 14:30
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://adakoyatessaribalilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Adaköy Mah. Barış Cad. No 7 Gürsu / Bursa

Yerleşim Yeri - GÜRSU İLÇESİ ADAKÖY MAHALLESİ BURSA

Adres - Adaköy Mah. Barış Cad. No 7 Gürsu / Bursa

Ulaşım OKULUMUZA ULAŞIM DOĞU GARAJINDA KALKAN GÜRSU1 DOLMUŞLARI YAPILMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 17 KM -03 KM